BakIt List
Hedendaags
-
- Aalbessentaart – Pascal Hainigue (FdP #30 p.66)
- Aardbeientaart met Bergamotte – Thierry Bamas
- Aardbeientaart met Grieks yoghurt (FdP #17 p.74/123)
- Aardbeientaart met Verbena – Yann Couvreur
- Aardbeien finger – Jean-Francois Foucher (FdP #36 p.68)
- Abrikoos Amandeltaartje – Nicolas Haelwyn
- Abrikoos Lavendel – Nicolas Baychere
- Ardéchois – Emmanuel Ryon (FdP #12 p.24/117)
- Baba Cassis Violet – Frederic Cassel
- Baba Yuzu Earl Grey – Fabien Berteau (FdP #12 p.13/114)
- Bagatelle – Lenôtre (FdP #5 p.21/119)
- Bosaardbeiensoufflée – Christelle Brua (FdP #10 p.22/117
- Boxed Egg – Yannick Delpech
- Callison Vegan – Michael Bartocetti (FdP #15 p.31/117)
- Carrot Cake – Fabien Giorgian (LJdP #441 p. 41)
- Cheesecake Aardbei Rabarber – Jimmy Mornet
- Cheesecake Ananas – Nicola Buche (Perlette) (FdP #19 p.8/115)
- Cheesecake Riviera – Jérôme De Oliveira
- Chocolade krokant met Frambozen – Claire Heitzler
- Chocoladetaartjes – Yann Couvreur (FdP #34 p.23/113)
- Choux Rabarber – Claire Damon
- Citroenpluim en earl grey – Cédric Perret
- Citroentartelette met Hazelnoot – Nicolas Haelewyn
- Cocos Ananas Mango – les Fées Pâtissières (FdP #12 p.15/116)
- Eclair Framboos Coco – Lenôtre (FdP #36 p.67/120)
- Eclair Koffie – Pâtisserie des Rêves
- Eclair St.-Honore – Patrick Pailler
- Equinoxe – Cyril Lignac
- Exotische taart – Carl Marletti
- Extase – Denis Matyasy (FdP #19)
- Fantastik Aardbei Pistache Bosaardbei – Christophe Michalak
- Fantastik Jivara Passievrucht – Christophe Michalak
- Fantastik Perzik Meloen – Christophe Michalak
- Figue – Jean-Marie Hublot (FdP #12 p.60)
- Finger Chocolade Banaan Limoen – Nicolas Bernardé
- Finger Framboos Waterkers – Nicolas Bacheyre (FdP opus#2, p 128)
- La fleur d’amarena – Nicolas Haelewyn (FdP #32, p 116)
- Flower – Ludovic Prudhomme
- Framboisier – Olivier Bajard
- Framboisier de Julie – Nicolas Bernardé
- Galabé (kweepeer) – (FdP #12, p.55)
- Ijs eclair framboos – Alain Chartier (FdP #30, p.97)
- Jardin d’été – Callebaut
- Kaastaart – Jean-François Piège
- Kashmir – Claire Damon
- Kersen Speculaas Yoghurt – Kris Goegebeur
- Krieken Dragée – Nicolas Bernardé
- Le Jardin d’Alice – Arnaud Larher
- Limoentaart met Basilicum – Jacques Genin
- Lipstick Clair Obscur – Claire Damon
- Lolita taart – Arnaud Larher
- Macaron Athéna – Pierre Hermé (FdP #30, p 27)
- Maracuja – Jérôme De Oliveira
- Merveille chocolat – Angelo Musa (FdP #21, p 101)
- Millefeuille Miléna – Pierre Hermé (FdP #30, p 25)
- Mirabelle Honing taart omgekeerd – Nicolas Wikart
- Mousse Passievrucht-Framboos – Stéphane Glacier (FdP #6, p 60/124)
- Noisette – Sarah Abitan
- Pakani – Kevin Lacote (FdP #34 p. 23/111)
- Paris Téhéran – Ludovic Fontalirant (FdP #34 p.64/119)
- Peer Gember Taart – Nicolas Baychere (FdP opus#4, p 70)
- Pistachetaartje – Nicolas Haelewyn
- Pompelmoestaart met matcha – Nicolas Paciello
- Rabarbertaart – Claire Heitzler
- Religieuse Aardbei Pistache – Benoît Couvrand
- Rijstwolk taart – Ophélie Barès
- Sacher – Christophe Michalak
- Saint Honoré Framboos – Cédric Grolet (FdP #12 p.125)
- Saint honoré perzik framboos verbena – Laurent Duchène
- Tarte Tatin – Philippe Conticini (FdP #16 p. 124)
- Tourbillon Ananas Citroenkaviaar – Yann Brys (FdP #20 p.73/124)
- Vanille Cardaomone – Michael Bartocetti (à la folie p.19)
- Worteltaart advocaat – Nicolas Bacheyre (FdP #10 p.58)
Traditioneel
- Aalbessen baiser koek – Sacher
- Annatorte – Sacher
- Angel Cake Chocolade – Nicolas Paciello (FdP 20 p.81/125)
- Chaussons aux Pommes – Ladurée
- Cheesecake met witte chocolade en cranberries – Ottolenghi
- Chocoladetaart – Meilleur du Chef
- Dobostorte – Sacher
- Esterhazyschnitten – Sacher
- Framboisier – Le Daniel
- Fraisier – Christope Renou (La crème des pâtissiers – christophe michalak p.64)
- Gestreepte citroen cassis taart – Ottolenghi
- Guglhupf – Sacher
- Kaisersschmarrn – Sacher
- Kardinalschnitten – Sacher
- Kokosecken – Sacher
- Linzertorte – Sacher
- Quittenkuchen (kweepeer) – Sacher
- Macaron Peperkoek – (FdP 20 p.42)
- Malakoff – Sacher
- Mattentaartjes
- Mazeltof kaastaart – Jean Paul Hevin
- Papagenotorte – Sacher
- Peperkoek – (FdP 20 p.40 of p.91)
- Pistacherol met frambozen – Ottolenghi
- Topfenkuchen – Sacher
- Topfenstrudel – Sacher
- Koek Suisse
- Zwarte aalbessentaart – Sacher
Brood
- Chocoladebolletjes
- Fougasse
- Kramiek
- Pain a l’ancienne
- Pizza om te delen
- Tabatière
Vlaaien
- Aalbessenvlaai
- Bosbessenvlaai – meringue
- Frambozenvlaai
- Briochevlaai
- Rabarbervlaai – open
Done
- Aardbeientaart – Hugues Pouget
- Abrikoos – Hugo & Victor
- Abrikozenvlaai
- Abrikozenvlaai met deksel
- Ananas Limoen Koriander taartje – William Lamagnère
- Appel Baisertaart – Sacher
- Appelstrudel
- Appelvlaai met deksel – Appeltoet
- Ardeens brood
- Baba Mojito – Jérôme De Oliveira
- Bananentaart
- Biscuitrol – Sacher
- Black Jack – Nicolas Bernardé
- Bosbessentaart
- Bosbessenvlaai open
- Buche Paon – Christophe Apart
- Cassis – Joost Arijs
- Callison Mandarijn – Claire Damon
- Cheescake Citroen Cassis
- Choux Montebello – Pierre Hermé
- Citron – Thomieux
- Citroentaart met lichte meringue – François Perret
- Eclair Appel Crème Brulée – Christophe Adam
- Eclair Peer Karamel Fleur de Sel – Grégory Cohen
- Fantastik Baba Citroenverbena Framboos – Christophe Michalak
- Financier Abrikoos – Pierre Hermé
- Flan
- Fraisia – Joost Arijs
- Fraisier – Carl Marletti
- Fraisier – Gâteaux Thoumieux
- Frambozentaart – Cyril Lignac
- Forêt-Noire – Maëlig Georgelin
- Gevulde speculaas
- Houthakkersbrood
- Initiales CD – Claire Damon
- Javanais
- Kersenvlaai met deksel – Kriekentoet
- Kersen Pistachetaart – Claire Heitzler
- Kersentaart van Haspenhouw – Stefan Elias
- Kouglof – Thierry Mulhaupt
- Lady – Joost Arijs
- Lavendelbrood
- Le Liméka – Guillaume Gil (Colorova)
- Lily Valley – Carl Marletti
- Linzertaart
- Louise Taart, framboos amandel pompelmoes – David Landriot
- Macronvlaai
- Millefeuille – Tom Pouce
- Miraflores – Pierre Hermé
- Mont Blanc – Clair Heitzler
- Nuit d’étoiles aux myrtilles – Nicolas Bernardé
- Opéra
- Pamplemousse Rosa – Claire Damon
- Paradijs klein taartje – Johan Martin
- Pavlova Framboos Litchi – Christophe Michalak
- Perensoes – Claire Damon
- Perentaartje – Cedric Grolet
- Pikante Ciabatta – Callebaut
- Rabarbertaart – Michael Bartocetti
- Rabarber Aardbei Amandeltaart – Claire Heitzler
- Religieuse Aardbei Verbena – Claire Heitzler
- Religieuse – Christophe Michalak
- Religieuse Kers – Dollayau
- Rijstvlaai
- Siciliaans Brood
- Saint Honoré Framboos – Thierry Bamas
- Smurfenvlaai
- Speculaasvlaai
- Suikerbrood
- Tanariva Passievrucht – Carl Marletti (FdP #16 p. 67)
- Tarte Pamplemousse – Hugo & Victor
- Tiramisu – Angelo Musa
- Tutti Frutti – Emmanuel Ryon
- Venus – Pierre Hermé
- Victoriavlaai – kersen
- Zemelenbrood