Hedendaags

    • Aalbessentaart – Pascal Hainigue (FdP #30 p.66)
    • Aardbeientaart met  Bergamotte  – Thierry Bamas
    • Aardbeientaart met Grieks yoghurt  (FdP #17 p.74/123)
    • Aardbeientaart met Verbena – Yann Couvreur
    • Aardbeien finger – Jean-Francois Foucher (FdP #36 p.68)
    • Abrikoos Amandeltaartje – Nicolas Haelwyn
    • Abrikoos Lavendel – Nicolas Baychere
    • Ardéchois – Emmanuel Ryon (FdP #12 p.24/117)
    • Baba Cassis Violet – Frederic Cassel
    • Baba Mojito – Jérôme De Oliveira
    • Baba Yuzu Earl Grey – Fabien Berteau (FdP #12 p.13/114)
    • Bagatelle – Lenôtre (FdP #5 p.21/119)
    • Bosaardbeiensoufflée – Christelle Brua (FdP #10 p.22/117
    • Boxed Egg – Yannick Delpech
    • Callison Vegan – Michael Bartocetti (FdP #15 p.31/117)
    • Carrot Cake – Fabien Giorgian (LJdP #441 p. 41)
    • Cheesecake Aardbei Rabarber – Jimmy Mornet
    • Cheesecake Ananas – Nicola Buche (Perlette)  (FdP #19 p.8/115)
    • Cheesecake Riviera – Jérôme De Oliveira
    • Chocolade krokant met Frambozen – Claire Heitzler
    • Chocoladetaartjes – Yann Couvreur (FdP #34 p.23/113)
    • Choux Rabarber – Claire Damon
    • Citroenpluim en earl grey – Cédric Perret
    • Citroentartelette met Hazelnoot – Nicolas Haelewyn
    • Cocos Ananas Mango – les Fées Pâtissières (FdP #12 p.15/116)
    • Eclair Framboos Coco – Lenôtre (FdP #36 p.67/120)
    • Eclair Koffie – Pâtisserie des Rêves
    • Eclair St.-Honore – Patrick Pailler
    • Equinoxe – Cyril Lignac
    • Exotische taart – Carl Marletti
    • Extase – Denis Matyasy (FdP #19)
    • Fantastik Aardbei Pistache Bosaardbei – Christophe  Michalak
    • Fantastik Jivara Passievrucht – Christophe Michalak
    • Fantastik Perzik Meloen – Christophe Michalak
    • Figue – Jean-Marie Hublot (FdP #12 p.60)
    • Finger Chocolade Banaan Limoen – Nicolas Bernardé
    • Finger Framboos Waterkers – Nicolas Bacheyre (FdP opus#2, p 128)
    • La fleur d’amarena – Nicolas Haelewyn (FdP #32, p 116)
    • Flower – Ludovic Prudhomme
    • Framboisier – Olivier Bajard
    • Framboisier de Julie – Nicolas Bernardé
    • Galabé (kweepeer) – (FdP #12, p.55)
    • Ijs eclair framboos – Alain Chartier (FdP #30, p.97)
    • Jardin d’été – Callebaut
    • Kaastaart – Jean-François Piège
    • Kashmir – Claire Damon
    • Kersen Speculaas Yoghurt – Kris Goegebeur
    • Krieken Dragée – Nicolas Bernardé
    • Le Jardin d’Alice – Arnaud Larher
    • Limoentaart met  Basilicum – Jacques Genin
    • Lipstick Clair Obscur – Claire Damon
    • Lolita taart – Arnaud Larher
    • Macaron Athéna – Pierre Hermé (FdP #30, p 27)
    • Maracuja – Jérôme De Oliveira
    • Merveille chocolat – Angelo Musa (FdP #21, p 101)
    • Millefeuille Miléna – Pierre Hermé (FdP #30, p 25)
    • Mirabelle Honing taart omgekeerd – Nicolas Wikart
    • Mousse Passievrucht-Framboos – Stéphane Glacier (FdP #6, p 60/124)
    • Noisette – Sarah Abitan
    • Pakani – Kevin Lacote (FdP #34 p. 23/111)
    • Paris  Téhéran – Ludovic Fontalirant (FdP #34 p.64/119)
    • Peer Gember Taart – Nicolas Baychere (FdP opus#4, p 70)
    • Perentaartje – Cédric Grolet
    • Pistachetaartje – Nicolas Haelewyn
    • Pompelmoestaart met matcha – Nicolas Paciello
    • Rabarbertaart – Claire Heitzler
    • Religieuse Aardbei Pistache – Benoît Couvrand
    • Rijstwolk taart – Ophélie Barès
    • Sacher – Christophe Michalak
    • Saint Honoré Framboos  – Cédric Grolet (FdP #12 p.125)
    • Saint honoré perzik framboos verbena – Laurent Duchène
    • Tarte Tatin – Philippe Conticini (FdP #16 p. 124)
    • Tourbillon Ananas Citroenkaviaar – Yann Brys (FdP #20 p.73/124)
    • Vanille Cardaomone – Michael Bartocetti (à la folie p.19)
    • Worteltaart advocaat – Nicolas Bacheyre (FdP #10 p.58)

Traditioneel

  • Aalbessen baiser koek – Sacher
  • Annatorte – Sacher
  • Angel Cake Chocolade – Nicolas Paciello (FdP 20 p.81/125)
  • Appel Baisertaart  – Sacher
  • Chaussons aux Pommes – Ladurée
  • Cheesecake met witte chocolade en cranberries – Ottolenghi
  • Chocoladetaart – Meilleur du Chef
  • Dobostorte – Sacher
  • Esterhazyschnitten  – Sacher
  • Framboisier – Le Daniel
  • Fraisier – Christope Renou
  • Gestreepte citroen cassis taart – Ottolenghi
  • Guglhupf – Sacher
  • Kaisersschmarrn  – Sacher
  • Kardinalschnitten  – Sacher
  • Kokosecken – Sacher
  • Linzertorte – Sacher
  • Quittenkuchen (kweepeer) – Sacher
  • Macaron Peperkoek – (FdP 20 p.42)
  • Malakoff – Sacher
  • Mattentaartjes
  • Mazeltof kaastaart – Jean Paul Hevin
  • Papagenotorte – Sacher
  • Peperkoek – (FdP 20 p.40 of p.91)
  • Pistacherol met frambozen – Ottolenghi
  • Topfenkuchen – Sacher
  • Topfenstrudel  – Sacher
  • Koek Suisse
  • Zwarte aalbessentaart  – Sacher

Brood

  • Chocoladebolletjes
  • Fougasse
  • Kramiek
  • Pain a l’ancienne
  • Pizza om te delen
  • Tabatière

Vlaaien

  • Bosbessenvlaai – meringue
  • Briochevlaai
  • Rabarbervlaai – open
  • Speculoosvlaai
  • Victoriavlaai – kersen

Done