Basisrecept voor bosvruchtenvulling.

Bosvruchtenvulling

Bosvruchtenvullling om te gebruiken in gebak. Licht zuur van smaak.
Moeilijkheidsgraad : Makkelijk 
Samenstelling : Bosvruchten bindmiddel
 Voor 1 vlaai van 30cm 
Recept versie : 1.0
Gang Dessert
Keuken Belgisch, Limburg
Trefwoorden aalbessen, aardbei, bosbes, bosvruchten, bosvruchtenvulling, braambessen, cassis, frambozen, vlaaivulling
Voorbereiding 10 minutes
Totale Tijd 10 minutes
Opbrengst 12
Auteur Krollemol

Ingrediënten

  • 1000 gr Brosvruchten vers of diepvries
  • 40 gr Koud bindmiddel
  • 80 gr Suiker

Instructies

  • Laat de ingevroren bosvruchten ontdooien.
  • Meng de suiker en het koud bindmiddel. Meng het vervolgens al sneeuwend onder de bosvruchten mix.
  • Bewaar koel en afgedekt.